Start a new topic

Noul i3

 Cum putem beneficia de serviciile noului BMW i3? Care sunt tarifele pentru aceasta masina? Unde se poate incarca? Am vazut astazi in aplicatie noul i3 si am vrut sa dau cu el o tura prin oras, cand sa il rezerv mi-a aparut mesajul: :"Nu aveti acces la aceasta masina"... Am 34 de ani, permisul de aproape 15 ani, si sunt membru Pony...Ce alte conditii mai trebuie intrunite pentru a putea beneficia de poneyul electric ? :)


13 people have this question

Daca tot nu avem acces la masini, nu le mai afisati pe harta.


1 person likes this

Eu am avut experienta ca am stat langa masina respectiva dar aplicatia nu mi-a aratat masina deci nu am putut sa folosesc ca nu apare pe harta. Si se intampla ca arata o masina, nu BMW-ul neaparat pe harta, dar nu exista niciun Pony la locul respectiv. ...


Nu apar masinile care sunt intr-o cursa activa sau rezervate, din cate stiu. Dar cand nu e cazul, apare si asta electrica.
Ar fi interesant sa introduceti mai multe masini electrice. Cred ca si de curiozitate, mai mult si tot ar creste clientela ;)

tot asa, m-am intalnit cu noul BMW I3 in centru, care era parcat frumost inconvingator sa petrec cateva minute extra din viata mea.. doara sunt un fan Foarte mare de BMW, dar cand vroiam sa-l deschid... nimic, cum pot proceda pentru a obtine tot odata o permisiune de a utiliza acest fantezie ? + pe site am vazut ca mai sunt masini precum C-class.. nu m-am intalint cu asta nici o data... 

Login or Signup to post a comment