Start a new topic

Aria de acoperire

 Pe cand veti mari aria de acoperire? Vreau sa ma pot deplasa de pe Edquar Quinet (Manastur) pana in parcarea Emerson (Emerson nr.4). Varianta acasa-munca si inapoi. Emerson are o parcare privata care poate acomoda probabil peste 1000 de masini si are peste 2000 de angajati. Probabil o discutie cu ei ar putea creea 1-2 locuri de parcare pentru Pony si astfel a-ti putea da obtiunea la acesti angajati sa foloseasca serviciul Pony pentru a se deplasa dupa munca inspre oras, sau sa vina cu masina pony la munca zilnic sau ocazional. Ar fii ceva de real interes.


3 people have this question

Valabil si ptr Bosch Jucu. Eu unul as folosi des acest serviciu din cartier Gheorgheni pana la Bosch si retur si nu cred ca sunt singurul.

1 person likes this

Buna, S-ar putea extinde zona de acoperire si pentru cartierele Iris si Dambul Rotund? Spre exemplu eu stau in zona Iris, pe Oasului, deci artera principala de tranzitare intre Gara si Auchan Iris, iar cu job-ul ajung frecvent si in zona Dambul Rotund - Garii. 

Multumesc,

Mirela

As prefera sa va extindeti aria si in Manastur, preferabil sa fie acoperite si Aleea Meziad, Parang...

Fain , adica unii vor masina asigurata cat timp stau la servici :)))) de parca masina aia nu ar trebui sa produca bani in cei 8 ore cat voi sunteti la servici la Bosch sau Emerson ... e sharing a car nu rent a car :) dooohh


2 people like this
Vorbim de firme cu 2000+ angajati. Se lucrează in schimburi. Pana nu se încearcă, nu de poate estima rulajul, mai ales ca este o mișcare perpetua. Eu cred ca vor rula mai mult decat mașinile folosite de studenti. Dar repet, până nu se incearca, chiar si pe o perioadă limitată sunt doar vorbe...

1 person likes this

+1 pentru a extinde si in someseni. 

Si eu as dori sa se extinda aria pe Str.Tulcea, actualmente aria e pe Dunarii si e ne placut sa merg 150 de metrii cu toate bagajele in mana ca nu pot parca in fata blocului. Doar din cauza ca zona e la limita. Multumesc.


Login or Signup to post a comment